BĂTĂUȘUL DIN COSTEȘTI a fost arestat preventiv!


La data de 16 februarie 2021, polițiștii orașului Horezu au fost sesizați cu privire la faptul că, un elev a fost agresat fizic în incinta unei unități școlare din oraș. Polițiștii ajunși la fața locului au constat că aspectele sesizate se confirmă.
„În fapt, un tânăr de 20 de ani, din Costești, a intrat în interiorul unității școlare prin punctul de control acces, motivând că se deplasează până la secretariatul unității în vederea solicitării eliberării unei diplome de studii, lucru pe care l-a făcut. Ulterior, acesta s-a deplasat la o sală de curs, unde l-ar fi agresat fizic pe un tânăr de 17 ani, conflictul fiind aplanat de către un cadru didactic al unității școlare. În urma evenimentului, tânărul de 17 ani nu a necesitat îngrijiri medicale”, au informat polițiștii vâlceni.
Polițiștii l-au condus pe tânărul de 20 de ani la sediul poliției, pentru audieri. În urma probatoriului administrat, a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, tânărul fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu. Tânărul a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliției Județean Vâlcea, iar miercuri a fost prezentat magistraților pentru dispunerea de măsuri legale.
Activitățile desfășurate au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea.
Sursă foto: Arhivă
Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Posting....