Bărbatul dispărut din Oteșani a fost căutat cu elicopterul. Operațiunile s-au încheiat astăzi


Polițiștii vâlceni împreună cu jandarmi, militari I.S.U. și voluntari au continuat căutările în cazul dispariției numitului MORARU GHEORGHE-VERONEL acesta fiind identificat într-o zonă împădurită de pe raza comunei Oteșani. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță fiind condus la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Căutările au beneficiat de sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române fiind pus la dispoziție un elicopter M.A.I. și a unui câine de căutare salvare de la Centrul Chinologic Sibiu.

Știrea inițială

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Poliției orașului Horezu și Secției 7 Poliției Rurală Măldărești efectuează verificări în cazul dispariției unui tânăr de 25 ani, domiciliat în satul Cucești, comuna Oteșani. La data de 16 august, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în aceeași zi numitul MORARU GHEORGHE-VERONEL a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.
Tânărul are o înălțime de 1,65 m – 1,70 m, greutate 60 kg, ochi căprui, păr șaten. Din verificările efectuate s-a stabilit că acesta a fost văzut ultima dată la data de 16 august, în jurul orelor 17:00, pe raza satului Cucești deplasându-se pe jos în direcția comunei Frâncești, spre o zonă împădurită. Persoanele care dețin informații sunt rugate să contacteze de urgență Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea!
Sursă foto și text: IPJ Vâlcea