S-A PIERDUT NEA GHIȚĂ! Este căutat în tot județul


Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea ne-au anunțat că desfășoară verificări pentru identificarea unui bărbat, domiciliat în sudul județului nostru, care a plecat în timp ce se afla într-o instituție publică și despre care rudele nu mai cunosc informații.
În concret, pe 28 iulie 2022, polițiștii din Drăgășani au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în ziua de 26 iulie 2022, în jurul orei 10.00, în timp ce se afla împreună cu soțul ei, numitul Gheorghe Șerban, pe holul Primăriei Drăgășani, el a plecat pentru a cumpăra țigări, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.
„Bărbatul are o înălțime de 165 cm, greutate 65 kg, constituţie atletică, păr cărunt, ten deschis, faţă ovală, ochi căprui, prezintă o inflamație în zona cotului mânii stângi și are amputat degetul mare al piciorului stâng, iar mersul este șchiopătat la piciorul stâng. Purta un tricou bleumarin fără guler, cu dungi orizontale de culoare albă și bleumarin, pantaloni de stofă, de culoare neagră, adidași de culoare albă și urme maro pe părțile laterale. Persoanele care dețin informații sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție!”, ne-au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea