Bărbat din Râmnic, GĂSIT DECEDAT în propria locuință


Prin intermediul unui comunicat de presă transmis în dimineața de joi, 29 aprilie 2021, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea au anunțat că, în ultimele 24 de ore, angajații instituției au avut de gestionat 83 de misiuni. Membrii echipajelor SMURD din cadrul ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru 14 situaţii de urgenţă.
Echipajele au intervenit pentru patru traumatisme, nouă diverse afecțiuni medicale, dar și în cazul unei persoane ce a fost găsită în stop cardiac (un bărbat de 74 de ani). Bătrânul a fost găsit căzut la podea în locuința sa din Râmnicu Vâlcea. S-au efectuat manevre de resuscitare însă, din păcate, fără nici un rezultat. Decesul bătrânului a fost declarat de către cadrul medical de pe ambulanţa Serviciului de Ambulanță Județean Vâlcea.
După acordarea primului ajutor calificat, 13 pacienţi au fost monitorizați și transportaţi de către angajații ISU Vâlcea la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.
Sursă foto: Arhivă
Material realizat cu sprijinul ISU Vâlcea