Anamaria Pătru, fentată de DNA?!


• o publicație națională scrie că vâlceanca ar fi căzut la o înțelegere cu Direcția Națională Anticorupție pentru a renunța la proprii avocați în schimbul libertății
Lumea Justiției (www.luju.ro) a publicat un articol în baza căruia fosta șefă de la Autoritatea Electorală Permanentă, Anamaria Pătru, ar fi acceptat „trocul vieții”. Adică renunțarea la propria echipă de apărători pentru un avocat recomandat chiar de Irina Socol, denunțătoarea din acest dosar și garantat chiar de către DNA! Totul pentru a primi o pedeapsă cu suspendare în dosarul de corupție în care vâlceanca juca rolul principal.
Din câte se pare, întocmirea rechizitoriului a fost fondată pe „recunoașterile” făcute de Ana Maria Pătru. Vâlceanca ar fi ajuns să declare procurorilor DNA Ploiești cum că: „În anul 2009, a primit de la reprezentanții unei societăți comerciale, suma de 210.000 euro reprezentând contravaloarea unui anumit imobil situat în municipiul București. În schimb, ea a promis că va susține derularea în bune condiții a unui contract încheiat de acea societate cu AEP”.
Site-ul lui Răzvan Savaliuc mai notează: „Presată că nu-și va mai vedea copilul și adusă într-o stare psihică critică, Ana Maria Pătru a acuzat faptul că, la 5 decembrie 2016, a cedat, fiind în stare să recunoască orice. I s-a promis că dacă va face acord de recunoaștere a vinovăției va lua cu suspendare. Apoi i s-a spus că nu se mai acceptă întrucât «nu se vrea de sus, de la București»”.

Posting....