Ambulanțierii vâlceni, o oră de protest


• salvatorii de vieți din județul nostru se tem de o problemă care cu greu putea fi anticipată
Cine nu a auzit, în ultimul an, de nenumăratele promisiuni ale guvernanților legate de măriri cât se poate de consistente de salarii în sectorul bugetar, pensii publice, alocații de stat, vouchere de vacanță și câte și mai câte!? Ei bine, chiar astăzi, 28 septembrie, ambulanțierii vâlceni au protestat pentru menținerea unor facilități actuale care ar putea dispărea de la anul.
În intervalul orar 11.00–12.00, salvatorii de vieți din județul nostru s-au adunat în fața instituției din incinta Spitalului Vechi (de pe bulevardul Nicolae Bălcescu) pentru a-și exprima nemulțumirea referitoare la posibilele «tăieri» de sporuri și tichete de masă pe care, în prezent, ambulanțierii le primesc. Protestul a fost cât se poate de pașnic și nu a perturbat activitatea Ambulanței Vâlcea.
În concluzie, stăm și ne întrebăm: cum de sunt posibile proteste pentru menținerea anumitor facilități salariale la același nivel (căci este clar, ambulanțierii vâlceni nu au solicitat ceva în plus față de ceea ce primesc în prezent) când oamenii care conduc această țară au anunțat măriri de salarii în practic toate sectoarele bugetare!?