Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 aprilie 2021

Am râs, am plâns, am căzut, m-am ridicat și am aplaudat… SUPREM DANCE


În acest oraş nu există doar politică şi găuri în centru, sau lucrări cum le-or spune; nu sunt doar polemici, jigniri, orgolii și răzbunări prostești între unii lideri din politică sau administrație. În acest oraș, sunt și oameni cu care ne este drag să ieșim în față, care își văd lungul nasului, care sunt educați, modești, ordonați, iubitori, care fac lucruri și pentru alții nu doar pentru ei; care ne stârnesc, ne mișcă din loc, ne fac să ne ridicăm în picioare, să ne bucurăm, să aplaudăm, să râdem și să plângem de bucurie și de emoție. La ei, la sudoarea de pe fruntea lor s-o gândi oare cineva? Alături de alți mulți vâlceni, astăzi, o să mă gândesc și eu. O să mă gândesc la cineva care face cu adevărat performanță în județul Vâlcea, care construiește cea mai frumoasă „Arcă de salvare” – Clubul de dans sportiv Suprem Dance Rm Vâlcea. Un antrenor inimos, zeci de copii și tineri, sute de părinți și bunici și muncă, foarte multă muncă și sudoare, toate se împletesc într-un buchet din care nu ne mai săturăm să sorbim. Și ca să vin și cu argumente, la toate elogiile de mai sus, o să amintesc doar una dintre ultimele competiții la care vâlcenii au fost SUPREMI – Cupa «LA PASSION BRAȘOV 9-10 aprilie 2016».
Iată ce spunea antrenorul Bogdan Stîrcu despre această competiție de rang național: „Un oraș superb, o cupă superbă! Felicitări tuturor sportivilor de la CLUBUL SUPREM DANCE RM. VALCEA, pentru evoluția voastră la acest concurs! De menționat faptul că am participat la acest concurs cu 60 de copii!!! Copiii SUPREMI au câștigat 36 de FINALE și 58 de MEDALII în două zile! Felicitări tuturor, la toate categoriile de vârstă și la toate clasele valorice din care fac parte!”
Și pentru că mai sunt atâtea de spus despre performanțele acestor copii minunați, alături de antrenorul lor, o să las această pagină deschisă și următoarelor competiții, de unde sperăm să auzim aceleași vești bune.
Clubul „Suprem Dance” Rm. Vâlcea s-a înființat în anul 2012. De atunci și pană în 2015, copiii din Clubul Suprem au câștigat peste 800 DE FINALE.

Alte articole de la Alte sporturi