Altă viață salvată de echipajele SMURD VÂLCEA


Miercuri, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al Judeţului Vâlcea a gestionat 52 de misiuni.
Membrii echipajelor SMURD din cadrul ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 12 situaţii de urgenţă. Echipajele au intervenit pentru: 5 traumatisme, o intoxicație, 5 diverse afecțiuni medicale, și un stop cardio-respirator. Un bărbat (D.I. de 63 ani), aflat în SCR în apartamentul său din Râmnicu Vâlcea, str. Dr. Hacman a fost resuscitat cu succes. Acesta a fost predat ulterior unui echipaj SAJ pentru transportarea acestuia la spital pentru investigații amănunțite. După acordarea primului ajutor calificat, toți pacienţii au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.
„În această perioadă, pompierii militari din cadrul ISU «General Magheru» al Judeţului Vâlcea au efectuat 40 de misiuni, din care: 19 misiuni de patrulare, 19 misiuni de informare preventivă și 2 misiuni de verificare a respectării măsurilor dispuse în  contextul COVID-19”, informează Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vâlcea.
Sursă foto: Arhivă