Dacă „bursa zvonurilor” se confirmă, consilierii PNL și USR-PLUS chiar își bat joc de râmniceni!


«Suflă» deja de miercuri seara o informație cum că ședința extraordinară (programată vineri) a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea nu va avea loc! De ce? Dacă e să dăm crezare mai multor informații (încă neoficiale, dar cu posibilitate reală de a se adeveri), consilierii municipali din partea formațiunilor politice PNL și USR-PLUS (cei care au jumătate plus unul din totalul consilierilor) vor încerca, prin orice mijloc posibil, să boicoteze această întâlnire foarte importantă (reprogramată deja) a «Parlamentului» local!
Liderii consilierilor liberali, Virgil Pârvulescu și Grigore Crăciunescu, sunt acum plecați în vacanțe în țări străine (Egipt și, respectiv, Bulgaria). Fără cei doi consilieri este limpede că aleșii PSD + PER ar putea trece punctele de pe ordinea de zi, având cvorum asigurat chiar și dacă s-ar prezenta la ședință numai unul dintre consilierii PNL + USR-PLUS (și indiferent de felul în care ar vota un astfel de consilier al «Puterii»). În aceste condiții, se pare că liderii PNL și USR-PLUS din CL Râmnicu Vâlcea caută soluții pentru a boicota ședința de vineri, până la o proximă reprogramare în care ar veni «blindați» cu tot efectivul.
Nu putem fi 100% siguri că așa se va întâmpla, deși unele «voci» dau ca și făcute planurile pentru boicotarea ședinței. Noi vrem să credem că nu toți consilierii PNL și USR-PLUS vor asculta orbește indicațiile superiorilor plecați prin țări străine. Nu de alta, dar vineri sunt programate a se dezbate puncte foarte importante pe ordinea de zi, de maximă importanță pentru râmniceni, puncte care oricum au fost deja amânate o dată! Chiar nu credem că o mână de oameni, care au o minimă majoritate în Consiliul Local, își bat joc de zeci de mii de râmniceni (unii care i-au și votat!)!