Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

25 februarie 2021

Alexandru Dedu, președinte FRH: „Vâlcea este un oraș care iubește handbalul. Ne dorim o sală plină la meciul cu Lituania”


Contactat de publicația noastră înaintea disputei cu Lituania, președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a recunoscut că unul dintre motivele pentru care a fost aleasă locația de la poalele Capelei este reprezentat de atașamentul publicului vâlcean pentru acest sport. Indirect, președintele forului de la București a lăsat să se înțeleagă și faptul că inițiativa grupului de suporteri din luna martie, prin care s-a dorit aducerea meciului cu Serbia la Vâlcea, a contribuit la adoptarea deciziei ca meciul cu Lituania să fie organizat în Sala Sporturilor „Traian”. Alexandru Dedu a mai precizat că multe orașe din România își doresc să organizeze meciuri ale echipelor naționale românești (de handbal), însă nu toate dispun de săli care să se ridice la înălțimea standardelor impuse de forul european, sub egida căruia se dispută jocurile din preliminarii.
„Multe comunități doresc meciuri ale Echipelor Naționale. Sunt mulți factori care determină o astfel de decizie. Faptul că Vâlcea este un oraș care iubește handbalul este unul din motivele pentru care o să se dispute meciul cu Lituania acolo. Dorința Federației este ca Echipele Naționale să joace în cât mai multe orașe. Din păcate, nu multe au săli omologate. Ne dorim în meciul cu Lituania o sală plină, care să susțină Echipa României, lucrul acesta fiind alt factor important atunci când desemnăm un oraș ca gazdă a Echipelor României”, a declarat, pentru „Curierul de Vâlcea”, președintele FRH.

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Handbal