Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 februarie 2020

Alarmă pe strada Barajului. O baracă s-a făcut scrum


La mijlocul săp­tămânii trecute, pe strada Barajului din nordul Râmnicului s-a dat alarma. O con­strucție din lemn improvizată, ridicată pe un teren privat, a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii mili­tari din cadrul Inspectoratului pen­tru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea au fost soli­ci­tați în vederea stin­ge­rii flăcărilor.
Salvatorii au intervenit de urgență, reușind să limiteze impactul prăpădului. Până la stingerea flăcărilor, a ars acoperișul din lemn pe o suprafață de aproximativ 21 metri pătrați.

De unde a pornit vâlvătaia?

Prin intermediul unui comunicat de presă emis pe marginea acestui subiect, reprezentanții ISU Vâlcea aduc mai multe informații suplimentare și fac cunoscute rezultatele cercetărilor preliminare: „La scurt timp de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins înainte ca flăcările să cuprindă alte bunuri din apropiere. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma folosirii focului deschis fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor”.

Alte articole de la ISU