ACTORI CELEBRI VIN LA VÂLCEA… angajați ai Teatrului „Anton Pann”!


Teatrul „Anton Pann”, instituție de cultură finanțată din bugetul Consiliului Județean Vâlcea, își întinerește echipa prin aducerea a doi actori de perspectivă, Anca Dinicu și Ștefan Pavel.
Anca Dinicu este cunoscută la nivel național ca fiind cea care i-a dat viață personajului Gina Felea, din serialul „Băieți de oraș”. De-a lungul carierei, tânăra actriță a jucat în mai multe piese de teatru, emisiuni și seriale de televiziune («În puii mei», «Narcisa: Iubiri nelegiuite» etc.), prima apariție fiind la vârsta de 8 ani, într-o emisiune tv alături de Stela Popescu. În trecut, Anca Dinicu a mai lucrat la Teatrul „Elisabeta” și la Teatrul de Comedie din București.
Despre Ștefan Pavel (foto alăturat) putem spune că este vâlcean, întrucât mama lui s-a născut în județul Vâlcea. Tânărul și carismaticul actor este și el cunoscut din serialul „Mangalița” sau prin rolurile comice interpretate în piese precum: Pescărușul, Cântăreața Cheală, O noapte furtunoasă, Steaua fără nume etc.
„Le-am urat «bun venit» în echipa teatrului vâlcean, tinerilor actori Anca Dinicu și Ștefan Pavel, care vor fi, începând cu data de 30 august 2021, angajații Teatrului «Anton Pann». Îi felicit pentru că au ales Vâlcea, le doresc mult succes și să ne încânte cu interpretări cât mai reușite, alături de ceilalți colegi ai Teatrului «Anton Pann»”, a sunat mesajul președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.