Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

23 septembrie 2021

Accidente rutiere produse luni pe teritoriul judeţului Vâlcea


În jurul orei 19.00, Ion D., de 56 de ani, din Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism, marca Mercedes Benz, pe strada Calea lui Traian, nu a acordat prioritate de trecere minorelor M. M., de 11 ani şi P. L., de 13 ani, ambele din Râmnicu Vâlcea, care traversau regulamentar strada, accidentându-le.

În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a celor două minore, M. M. fiind diagnosticată cu contuzie gambă dreapta, iar P. L. cu contuzie şold stâng şi contuzie cot stâng. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ghinionist în cursul zilei de luni a fost şi Daniel D., de 30 ani, din oraşul Berbeşti. Acesta, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen, pe D.J. 605A, a lovit cu partea stângă faţă pe minorul D. N., în vârstă de 11 ani, în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis.

Minorul rănit uşor a fost transportat la Spitalul orăşenesc Horezu, în vederea acordării asistenţei medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, urmând a i se recolta o probă biologică de sânge.

Tot pe 25 iunie, în jurul orei 21.20, Dumitru D., de 41 ani, din oraşul Băile Govora, a condus pe DN 67, pe raza localităţii Bărbăteşti, un autoturism marca Opel, iar la km 161 + 750 m, cu toate că a virat stânga şi a pătruns pe contrasens, a lovit cu aripa şi oglinda dreapta faţă pe minorul I. M. care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a minorului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul de TCF acut minor, contuzie genunchi drept. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltată şi o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized