Accident mortal produs în comuna Măldăreşti


Joi, 2 august, în jurul orei 02.00, Ilie M., în vârstă de 60 ani, cu domiciliul în municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autotren încărcat cu dale de beton pe DN 67 pe raza comunei Măldăreşti, din direcţia  Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea, a fost implicat într-un accident rutier.

Echipa operativă ajunsă la faţa locului a stabilit că, pe fondul neadaptării vitezei de către conducătorul auto într-o curbă la dreapta la km 148 +550 m, autotrenul a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat pe direcţia de mers Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea gravă a pasagerei, Maria M., tot din municipiul Târgu Jiu, aceasta din urmă fiind transportată la Spitalul orăşenesc Horezu, iar ulterior la Spitalul Judeţean Vâlcea, diagnosticul medicilor de aici fiind politraumatism prin accident rutier, TCF acut închis, contuzie cervicală, fracturi, plăgi tăiate şi  escoriate.

Amsamblul de vehicule transporta dale de beton, cu dimensiunea de 3×1 m. În urma producerii accidentului acestea au căzut în şanţul din stânga părţii carosabile. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.