ACCIDENT GRAV într-o comună din județ. Patru răniți!


Vineri, 13 mai 2022, după orele după-amiezii, dar și spre seară, comuna Sinești a fost «scena» a două grave accidente rutiere. Mai întâi, un bătrân în vârstă de 80 de ani, din localitate (care se deplasa ca biciclist) a fost accidentat mortal de către un șofer domiciliat în comuna Grădiștea.
Ulterior, în jurul orei 19.20, tot în comuna Sinești (satul Urzica) s-a produs un accident care se putea solda cu urmări dintre cele mai grave. Două autovehicule s-au ciocnit pe Drumul Județean 605 A, rezultând patru persoane rănite (dintre care una a rămas încarcerată). La fața locului au ajuns un echipaj de descarcerare, dar și trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vâlcea. Toate cele patru persoane implicate în accident au suferit răni care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, persoanele ajungând, inițial, la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Horezu.
Traficul rutier din acea zonă a fost blocat total pentru ca polițiștii rutieri să poată efectua cercetările necesare.
Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea ne-au transmis datele persoanelor care au fost implicate în acest accident: „Date persoane implicate în accident Sinești: R.I/ 59 ani – sex feminin cu politraumatisme multiple; S.C./ 34 ani – sex masculin posibil fractură femur; M.R/ 19 ani – sex masculin traumatism ocular și escoriații la nivelul capului (toți trei dintr-un autoturism); C.D./ 22 ani – sex masculin escoriații și dureri în piept (pasager în celălalt autoturism)”.
• Material realizat cu sprijinul ISU Vâlcea și IPJ Vâlcea