Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

30 noiembrie 2020

A plecat dintre noi „doctorul cărţilor”


Întregul colectiv al Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul” Vâlcea anunţă cu tristeţe stingerea din viaţă, în ziua de 23 mai 2015, a colegului şi prietenului drag, Petre Toma.
Şi-a trăit viaţa cu decenţă, şi-a iubit meseria şi cărţile pe care le-a îngrijit 14 ani cu pasiune şi profesionalism. Era mândru de familia sa şi dornic de viaţă, dar destinul a vrut ca această fericire să fie zdruncinată de o boală nedreaptă şi nemiloasă. În memoria colegilor va rămâne ca un om de onoare, mereu dornic să ajute, care şi-a câştigat, prin firea blândă şi sufletul deschis, respectul şi afecţiunea tuturor. Publicaţiile cărora el le-a redat sufletul vor aminti mereu de “doctorul cărţilor”, de pasiunea şi spiritul creativ cu care s-a dedicat meseriei lui.
Trupul este depus la Capela Sfântul Gheorghe de la cimitirul Cetăţuia, iar înhumarea va avea loc marţi, 26 mai, ora 12.00, la Cimitirul Cetăţuia. Suntem alături de îndurerata familie Toma și ne exprimăm condoleanțele și sentimentele de profundă compasiune. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized