A MURIT MAMA premierului Florin Cîțu. Înmormântarea este programată mâine, la Golești!


Tristețe și doliu în familia premierului Florin Cîțu! Vineri, 4 iunie 2021, mama actualului premier al României a trecut la cele veșnice. Elena Cîțu a pierdut lupta pentru viață după o mai lungă suferință (cancer pulmonar). Înmormântarea este programată duminică, 6 iunie 2021, în comuna Golești (localitatea natală a premierului României), la biserica din satul Coasta.

Mesaj de condoleanțe din partea președintelui PNL Vâlcea

Prin intermediul unui comunicat de presă, președintele Filialei Vâlcea a Partidului Național Liberal, Cristian Buican, și-a exprimat regretul pentru greaua pierdere pe care a suferit-o premierul Florin Cîțu și pentru suferința prin care este nevoită familia acestuia să treacă. În rândurile următoare, redăm mesajul deputatului Cristian Buican:
„Domnului Prim-ministru, Florin V. Cîțu,
Am aflat cu durere de trecerea la cele veșnice a mamei dumneavoastră, doamna Elena Cîțu. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească cu drepții!
În aceste momente grele vă asigurăm, domnule Prim-ministru, pe dumneavoastră și pe cei apropiați, de profunda noastră compasiune și de întregul nostru sprijin!
Vă transmit condoleanțele mele și ale colegilor mei din PNL VÂLCEA!
Cristian Buican, Președinte PNL Vâlcea.

Posting....