A MURIT MAMA premierului Florin Cîțu. Înmormântarea este programată mâine, la Golești!


Tristețe și doliu în familia premierului Florin Cîțu! Vineri, 4 iunie 2021, mama actualului premier al României a trecut la cele veșnice. Elena Cîțu a pierdut lupta pentru viață după o mai lungă suferință (cancer pulmonar). Înmormântarea este programată duminică, 6 iunie 2021, în comuna Golești (localitatea natală a premierului României), la biserica din satul Coasta.

Mesaj de condoleanțe din partea președintelui PNL Vâlcea

Prin intermediul unui comunicat de presă, președintele Filialei Vâlcea a Partidului Național Liberal, Cristian Buican, și-a exprimat regretul pentru greaua pierdere pe care a suferit-o premierul Florin Cîțu și pentru suferința prin care este nevoită familia acestuia să treacă. În rândurile următoare, redăm mesajul deputatului Cristian Buican:
„Domnului Prim-ministru, Florin V. Cîțu,
Am aflat cu durere de trecerea la cele veșnice a mamei dumneavoastră, doamna Elena Cîțu. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească cu drepții!
În aceste momente grele vă asigurăm, domnule Prim-ministru, pe dumneavoastră și pe cei apropiați, de profunda noastră compasiune și de întregul nostru sprijin!
Vă transmit condoleanțele mele și ale colegilor mei din PNL VÂLCEA!
Cristian Buican, Președinte PNL Vâlcea.