Politia, în acțiune


Poliţiştii au depistat un delict silvic la Alunu
În ziua de 15 martie, ora 15.30, poliţiştii – împreună cu organele din cadrul Ocolului Silvic Horezu – au acţionat pe raza comunei Alunu pentru pre­venirea şi combaterea delictelor silvice. Cu această ocazie a fost depistat M. Niculae (de 55 ani, din comuna Dobroteşti, judeţul Teleorman), în timp ce conducea o autoutilitară pe un drum co­munal, în care transportă canti­tatea de 2,4 mc material lemnos, de specia fag, fără a avea docu­mentele legale de prove­nienţă sau de transport. În cauză, s-a luat măsura sancţionării contra­ven­ţionale a conducătorului auto şi s-a dispus confiscarea mate­ria­lului lemnos.

Conducea un autovehicul care era neînmatriculat şi radiat
În ziua de data de 13 martie, la ora 10.25, a fost depistat argeşeanul D. Ionuţ (de 30 ani, din comuna Bascov), care a condus o autoutilitară pe DN7 – Budeşti. Acesta condu­cea un autovehicul care era neînmatriculat şi radiat. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infrac­ţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatri­culat.

Beat la volan
În noaptea de 13/14 martie, ora 02.55, C. Alexandru (de 27 ani, din Vaideeni) a condus un autoturism pe strada Tineretului din Rm. Vâlcea, iar in urma testării acestuia cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.