Un vâlcean şi-a împlinit visul de ziua lui


Adrian Dandea a semnat cu Dinamo
 

Fundaşul central de 25 ani, care a evoluat ultima dată pentru CS Turnu Severin, a semnat marţi un contract cu Dinamo Bucureşti, valabil până în vara anului 2016. Acesta a fost deja „înregimentat” în lotul „câinilor roşii”, el efectuând în aceeaşi zi vizita medicală în Capitală, iar ulterior s-a alăturat lotului pregătit de Cornel Ţălnar, aflat în cantonamentul de la Poiana Braşov.

Pentru Adrian Dandea, momentul în care a semnat cu Dinamo a fost unul special. Fundaşul şi-a împlinit astfel un vis, acela de a juca pentru o echipă mare din ţara noastră, chiar înainte de a-şi aniversa împlinirea celor 25 ani de viaţă. „Este o zi importantă pentru mine, pentru cariera mea. Am crezut întotdeauna în şansa mea de a ajunge la un club mare al României. Mâine este ziua mea de naştere; este cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc! La Dinamo am posibilitatea să demonstrez că pot face performanţă şi aştept cu nerăbdare să încep programul de pregătire cu echipa!”, a de­clarat marţi fundaşul, pentru site-ul oficial al clubului Dinamo.

Adrian Dandea este vâlcean (născut pe 23 ianuarie 1988, la Drăgăşani) şi a evoluat patru sezoane pentru CSM Râmnicu Vâlcea, în perioada 2007-2011. Ulterior, el a ajuns în „curtea” altor grupări, cea mai cunoscută fiind prim-divizionara CS Turnu Severin.