Fotbaliştii Damilei au trecut primul test al iernii


Marţi, 22 ianuarie, componenţii lotului divizionarei secunde Damila Măciuca au efectuat vizita medicală, la Policlinica Sportivă din Craiova. Ei au trecut cu brio primul „examen” din noul an, cel medical.

„Nu au fost probleme, toţi cei 20 de fotbalişti prezenţi la centrul medical din Craiova au trecut testele medicale. Era important ca jucătorii să fie odihniţi la vizita medicală, iar în acest context, ei au fost cazaţi cu o zi înainte la un hotel din Craiova”, a precizat preşedintele Lucian Munteanu, pentru site-ul oficial al clubului. De asemenea, zilele acestea, fotbaliştii Damilei vor susţine testele fizice specifice la Stadionul „Municipal” din Zăvoi.

Urmează al doilea test: amicalul cu Flacăra

Sâmbătă, 26 ianuarie, cu începere de la ora 11.00, Damila Măciuca va susţine primul meci de pregătire. Claudiu Niculescu a ales pentru elevii săi un adversar mai facil, formaţia de Liga a IV-a, Flacăra Horezu. Întâlnirea dintre cele două grupări va avea loc pe terenul central al Bazei Sportive „Oltchim” din Rm. Vâlcea. Tehnicienii divizionarei secunde vor folosi în acest joc fotbalişti care au evoluat mai puţin în turul campionatului, dar şi câţiva tineri aflaţi în probe.