UN ASISTENT A CĂZUT PE SCĂRILE DE INCENDIU ale Spitalului Județean Vâlcea. A fost transportat în stare gravă la spitalul din Craiova


Miercuri, 29 iunie 2022, cu doar două zile înainte înainte ca Spitalul Județean de Urgență Vâlcea să împlinească exact 50 de ani de la inaugurare, unitatea medicală a fost scena unei întâmplări aproape tragice. În jurul orei 19.00, polițiștii vâlceni au anunțat că un doctor a sesizat faptul că un asistent medical, angajat al spitalului, a căzut pe scările de incendiu ale clădirii. A fost transportat de urgență la spitalul din Craiova în vederea acordării îngrijirilor medicale de care avea nevoie, cu răni destul de grave. Acolo a fost stabilizat și intubat.
Asistentul în vârstă de 59 de ani se simțise rău cu puțin înainte de a cădea pe scările de incendiu. Cel mai probabil, înainte de a cădea, el se afla acolo pentru a se mai liniști, fiind aproape exclusă posibilitatea de a fi încercat să se sinucidă prin aruncarea intenționată pe acele scări. Polițiștii au anunțat că vor continua cercetările la fața locului pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.