TREI EVENIMENTE ARTISTICE, în centrul Râmnicului


Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România organizează vineri, 9 septembrie 2022, în parteneriat cu Filiala Pitești a Uniunii Artiștilor Plastici din România, cu Muzeul Județean „Aurelian Sacerdoțeanu” Vâlcea, cu Consiliul Județean Vâlcea și Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, o serie de trei evenimente culturale, la care sunt invitați toți iubitorii de frumos din județul nostru și nu numai.
Ora 16.00
În curtea interioară a Muzeului de Artă „Casa Simian” va avea loc vernisajul expoziției de pictură „IN FLEXIUNI” a artistului Dominic Teleki.
Ora 17.00
În Galeriile Cozia Pasaj se va inaugura expoziția de grup „ȘOTRON”, curatoriată de artiștii Cristina Bacicu Botez și Gheorghe Dican. Participă 31 de artiști profesioniști, atât membrii ai Filialei Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România, cât și invitați din țară.
Ora 18.00
La Galeria Artex se va deschide expoziția de pictură și grafică „Anatomii subiective” a artiștilor Mircea Bârloiu și Mara Diaconu, membrii ai Filialei Pitești a Uniunii Artiștilor Plastici din România.
• Gabriela POPESCU, UAP Râmnicu Vâlcea