TERIBILISM pe două roți. Și-a găsit sfârșitul în miez de noapte


În noaptea de 30 iunie spre 1 iulie 2023, în jurul orei 23.50, pompierii vâlceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Drăgășani, alături de două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vâlcea, la un accident rutier produs pe raza comunei Orlești (comună în care, cu numai 30 de ore înainte, un tren lovise o mașină în care se aflau cinci persoane domiciliate în județul Brașov).
În evenimentul rutier produs în noaptea de 30 iunie spre 1 iulie au fost implicate un autoturism și o motocicletă, în care se aflau cinci persoane.
„În urma impactului au rezultat două victime: o persoană de sex feminin, din autoturism, cu atac de panică, respectiv motociclistul, care se găsește în stop cardio-respirator). Echipajul SMURD efectuează manevre de resuscitare”, ne anunțau reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea în miez de noapte.
Din păcate, motociclistul implicat în accident a decedat.
• Material realizat cu sprijinul ISU Vâlcea