SFANTA MANASTIRE TURNU, SFANTA MANASTIRE STANISOARA SI SFANTUL SCHIT OSTROV – ANUNȚ PUBLIC


Anunț public

SFANTA MANASTIRE TURNU, SFANTA MANASTIRE STANISOARA SI SFANTUL SCHIT OSTROV, JUDETUL VALCEA, prin reprezentant SC MEALONICERA SRL, cu sediul in localitatea Brasov, str.Mica nr 25, sc E, ap 17, judetul Brasov, anunta publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan, precum si definitivarea Raportului de Mediu pentru ”Amenajamentul fondului forestier proprietate privata ce apartine Sfintei Manastiri Turnu, Sfintei Manastiri Stanisoara si Sfantului Schit Ostrov, judetul Valcea – UP I Mănăstirea Turnu” , ce urmeaza a se desfășura in oras Călimănești și comuna Salatrucel, judetul Valcea, in suprafata de 682,80ha, administrat de Ocolul silvic Poiana Cerbului, judetul Arges si Ocolul silvic Călimănesti, judetul Valcea si organizarea dezbaterii publice a acestuia, in ziua de 03.06.2024, ora 10,00, la sediul Primariei Orasului Calimanesti, judetul Valcea. In cazul neparticiparii, veti transmite, pana la data dezbaterii, pe adresa de mail: office@apmvl.anpm.ro punctele dvs de vedere.

Studiul de evaluare adecvata si raportul de mediu pentru amenajamentul mai sus mentionat pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Valcea din municipiul Ramnicu Valcea, str. Remus Bellu nr 6, jud Valcea, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-14.00. Opiniile, comentariile si propunerile vor fi transmise in scris la sediul APM Valcea in termen de 45zile calendaristice de la data publicarii anuntului.

Observatiile publicului se primesc zilnic la Sediul Agentiei pentru Protectia mediului Valcea(e-mail: office@apmvl.anpm.ro)