Seminar antidrog la Călimăneşti


• peste 100 de tineri vor lua parte la această acţiune


Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Vâlcea, organizează mâine, în Centrul de Tineret „Cozia”, din stațiunea Călimănești – Căciulata, un seminar antidrog adresat tinerilor care se află cazaţi în tabăra de vară din judeţul nostru.

Consilierii de la CPECA Vâlcea, împreună cu omologii de la DJST, vor organiza o serie de seminarii pe teme referitoare la combaterea consumului și traficului de tutun, alcool, droguri ușoare sau de mare risc. Aşa cum specialiştii atrag atenţia, consumul de droguri de orice fel a luat amploare în ultimii ani, fapt pentru care inspectorii DJST se văd nevoiţi să vină în întâmpinarea acestui „flagel”, care nu face altceva decât să ruineze vieţile tinerilor.

Printr-un comunicat de presă, inspectorii DJST informează: „Vrem să îi ajutăm pe tineri și pe toți aceia care își găsesc refugiul în droguri (indiferent de natura lor), să conștientizeze faptul că acestea nu sunt decât o iluzie deșartă, care nu face altceva decât să adâncească suferința și să aducă ruină în viața celor care uzează de ele. Apreciem faptul că, de-a lungul timpului, am putut avea o colaborare fructuoasă cu CPECA Vâlcea, cu care am desfășurat acțiuni pe acestă temă, acestea având menirea de a da o direcție bună în viața tinerilor”.

Precizăm că în Centrul de Tineret „Cozia” se află în acest moment 100 de tineri care beneficiază de toate condițiile pentru a petrece o vacanță la munte, pe frumoasa Vale a Oltului.