Remiză albă în Ungaria


• Damila – Szeged 0-0

Joi seara, pe stadionul central din oraşul Gyula, Damila Măciuca a disputat primul dintre cele trei meciuri ale stagiului de pregătire organizat în ţara vecină. Fotbaliştii antrenaţi de Claudiu Niculescu au evoluat în compania ocupantei poziţiei a 12-a din clasamentul ligii secunde maghiare, Szeged 2011, grupare care a câştigat duminică la scor de neprezentare în faţa unui club de tradiţie din România, FC Bihor Oradea.

Damila a fost echipa mai bună aseară (partida s-a disputat în nocturnă, cu începere de la ora 19.00 – ora României), reuşind să controleze jocul de la un cap la altul. Bogdan Geantă a irosit două şanse importante de a deschide scorul, iar Codruţ Lircă şi Cătălin Pârvulescu l-au imitat în alte două rânduri. Cea mai mare ocazie a meciului a aparţinut însă lui Adrian Codin, atacantul vâlcean luând „la ţintă” bara porţii adverse în repriza secundă.

Următorul meci de pregătire din cantonamentul de la Gyula este programat sâmbătă, 16 februarie, în compania formaţiei bihorene, CS Oşorhei. Această echipă evoluează în seria a V-a din Liga a III-a, ocupând locul secund la finalul turului, în urma liderului FC Hunedoara.