Râmnicenii sunt așteptați la REVELION 2022 cu „Noaptea Târziu” şi focuri de artificii


Vineri, 31 decembrie, se va pune punctul de final la seria de evenimente derulate în centrul Râmnicului sub genericul „Decembrie Magic”. Spectacolul „Revelion 2022” va debuta la ora 22.00 cu o sesiune muzicală de încălzire. Aceasta va fi urmată, de la ora 22.30, de un recital al tinerilor din ansamblul „Angel Voices”, coordonat de prof. Camelia Clavac. De la ora 23.15, centrul Râmnicului va găzdui grupul „Noaptea Târziu”. Ultimele minute ale acestui an vor trece pe acordurile parodiilor muzicale ale lui Emi, Cuza şi Cucu. Râmnicenii vor intra în noul an cu un foc de artificii ce va fi lansat în prima secundă a lui 2022. Cei care vor dori apoi să continue petrecerea în centrul oraşului o vor putea face pe acordurile unui after-party în stil retro cu platanele lui Dee Jay Cristi.

Forțele de ordine vor fi alături de râmniceni

Pentru siguranţa tuturor participanţilor la eveniment, în zonă va fi prezent un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, dar şi unul din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea. Se vor mai afla echipaje ale Poliţiei Locale, ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi ale Poliţiei Locale. Toate aceste forțe de ordine se vor îngriji ca evenimentul să se desfăşoare în condiții sigure.
Pe această cale, Primăria Râmnicu Vâlcea mulţumeşte partenerilor implicaţi în derularea evenimentului „Revelion 2022” şi a celorlalte spectacole care au adus bucurie în Târgul „Decembrie Magic”, reuşita acestora datorându-li-se într-o mare măsură.