PRIMĂRIA POATE SĂ ALOCE 2,1 MILIOANE LEI pentru Căminul de bătrâni din Ostroveni. Doar cheltuielile cu personalul ajung la 2,7 milioane lei!


Unul dintre punctele importante de pe ordinea de zi a ședinței de joi, 22 aprilie 2021, a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea este reprezentat de dezbaterea și alocarea sumelor de bani necesare funcționării Căminului de bătrâni din Ostroveni. În propunerea de buget care se va încerca a fi adoptată cu votul majorității consilierilor locali, municipalitatea propune să aloce suma 2,1 milioane lei pentru constituirea bugetului căminului aflat în subordinea sa. Din proiectul de buget pe anul 2021, publicat pe site-ul Primăriei Râmnicului, reiese că numai cheltuielile cu personalul din cadrul căminului ajung la 2,7 milioane lei.
Totuși, căminul destinat vârstnicilor cu domiciliul în Râmnicu Vâlcea nu va intra în incapacitatea de a mai funcționa. Asta pentru că bugetul pe 2021 prevede și realizarea unor venituri proprii în valoare de 1,8 milioane lei. În plus, se anticipează că și bugetul de stat va aloca o subvenție în cuantum de peste 0,3 milioane lei.