POLIȚIA ANUNȚĂ CĂ ACCIDENTUL în care starețul Mănăstirii Stănișoara a fost grav rănit nu poate fi încadrat ca „eveniment rutier”


Ajunși la locul accidentului în urma căruia starețul Mănăstirii Stănișoara a fost grav rănit (fiind transportat cu elicopterul la spitalul din Craiova), reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea ne-au oferit mai multe informații despre împrejurările în care s-a produs această întâmplare care, în mod cert, i-a marcat deja pe credincioșii din Vâlcea și din întreaga țară.
„Din primele verificări efectuate, s-a constatat că un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul în localitatea Călimănești, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat într-un parapet. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorul auto și a unui pasager. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului. (…) Accidentul nu va fi încadrat ca eveniment rutier, deoarece s-a produs pe un drum forestier. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, ne-au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea cu privire la acest accident.
Reamintim că persoana grav rănită este chiar starețul Mănăstirii Stănișoara, Martinian, în vârstă de 63 de ani.
Detalii AICI și AICI.