O veste bună pentru micii producători agricoli din Vâlcea – punctele gastronomice locale


Deputatul Cristian Buican, președintele Filialei Vâlcea a Partidului Național Liberal, a prezentat, recent, noi informații referitoare la proiectul de lege pe care l-a inițiat pentru funcționarea punctelor gastronomice. Ei bine, acest proiect de lege a fost votat de Senat și a primit aviz favorabil în Comisiile Camerei Deputaţilor, care este cameră decizională.

„Scopul este acela de a oferi un cadru legal micilor producători din agricultură astfel încât să poată organiza, în propriile gospodării, puncte gastronomice în care turiștii să poată consuma preparate din produse naturale și proaspete.
Pentru a familiariza producătorii locali din județul nostru cu oportunitățile pe care le oferă viitoarea lege, vineri, 24 noiembrie 2023, cu începere de la ora 14.00, va fi organizată la KMZ Events, în Drăgășani, o întâlnire a promotorilor legii cu producătorii locali, cu cetățenii din sudul județului nostru. Vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să participați la acest eveniment. Vă asigur, stimați concetățeni, că, lucrând împreună, ne vom dezvolta comunitatea și vom crește bunăstarea fiecăruia dintre noi!”, a declarat Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea.