Liberalii continuă să facă din investiții o prioritate pentru România


Reprezentanții Partidului Național Liberal au anunțat, recent, că în 49 de localități din 25 de județe se vor derula lucrări de modernizare și de îmbunătățire a serviciilor publice. Valoarea cumulată a acestor lucrări este una semnificativă, în cuantum de peste 437 milioane lei.

Contractele au fost deja semnate de ministrul liberal al Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea, și prevăd investiții în infrastructura rutieră, rețele de apă și canalizare, stații de epurare, distribuție de gaze naturale și construirea unor poduri.

„Aceste investiții sunt esențiale pentru dezvoltarea României într-un mod unitar și echitabil. Ele vor contribui la eliminarea disparităților regionale și la creșterea standardului de viață al oamenilor din toate județele țării. Ușa mea, ca ministru al Dezvoltării, este și va fi mereu deschisă tuturor celor care doresc să realizeze proiecte cu efecte concrete și îndelungate pentru comunitățile lor”, a declarat Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.