Microbuzul vs masina personala – care este solutia mai eficienta?


Atat microbuzele cat si masinile mici, personale, prezinta o serie de avantaje, insa in momentul in care trebuie efectuate trasee lungi, in tara sau in strainatate, microbuzele s-au dovedit mult mai eficiente.

Asadar, daca te afli in momentul in care trebuie sa alegi intre cele doua autoturisme, mai ales daca trebuie sa iti petreci vacanta in strainatate, microbuzul este intotdeauna cea mai buna solutie.
 Pentru inceput este important de stiut ca multe persoane opteaza pentru transport Romania – Belgia , Romania-Olanda , Italia sau alte destinatii in care se gasesc comunitati mari de romani ,microbuzul, pentru urmatoarele beneficii:

Siguranta

In momentul in care tu esti persoana care conduce, vei fi mereu atent la drum, astfel incat sa eviti cu succes eventualele accidente. Acest lucru va face sa nu mai poti fii atent la peisajul minunat. Totusi, pentru a te bucura de drum si pentru a sti ca te afli in completa siguranta, tot ceea ce trebuie sa faci este sa optezi pentru o calatorie cu microbuzul.
Soferii firmelor de transport international care conduc astfel de autovehicule au experienta si totodata stiu traseul cu exactitate. Asadar, tu te vei putea afla in completa siguranta pe intregul drum si te vei putea bucura de peisajele minunate.

Relaxare

Soferii care conduc microbuzele pe o cursa extrem de lunga sunt obisnuiti cu un astfel de stil de viata. Mai mult, intr-un singur microbuz sunt doi sau trei soferi care fac schimb astfel incat tot personalul sa se poata odihni intr-un mod corespunzator. De altfel, exista inclusiv locuri speciale unde pot dormi soferii, iar scaunele din microbuz sunt intotdeauna cele mai confortabile, pentru ca pasagerii, dar si soferii sa se poata relaxa.
Acest lucru nu poate fi practicat si in cazul masinilor personale. Cu siguranta dupa ce ai condus un timp mult prea indelungat, te-ai simtit mult prea obosit pentru a putea continua ruta. Asadar, in cazul in care doresti sa te bucuri cu adevarat de vacanta ta, tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi un microbuz.

Pauze lungi si dese

In momentul in care doresti sa iei o pauza, o vei putea face fara sa te gandesti prea mult la cei din jurul tau, iar acest lucru poate fi valabil doar in cazul in care optezi pentru calatoria cu un microbuz. Poti oricand sa mergi la baie, sa te bucuri de gustari sau chiar sa dormi, fara a pune in pericol siguranta celor dragi tie. Asadar, pe intreg drumul spre destinatie te vei putea relaxa si te vei putea bucura de vacanta pe care o ai.

Costuri mult mai reduse

In momentul in care alegi cursele cu microbuzul, nu va mai trebui sa te gandesti la faptul ca va trebui sa investesti bani in carburanti sau in alte produse ce tin de mentenanta masinii tale. Totul este inclus intr-un pret bine stabilit de catre operatori, astfel incat tu sa beneficiezi de cea mai buna oferta. In cele din urma, vei avea posibilitatea de a te relaxa si de a economisi o suma considerabila de bani, prin simplul fapt ca ai ales sa calatoresti cu microbuzul.