Laurenţiu Coca – senatorul tuturor vâlcenilor (1)


coca_laurentiu1• unul dintre senatorii cu cea mai bogată activitate din Parlamentul României

Senatorul Laurenţiu Coca, reprezentantul USL pentru Colegiul de senatori Drăgăşani-Bălceşti, a fost prezent, împreună cu deputatul Constantin Mazilu, în localităţile Zătreni, Tetoiu şi Lădeşti, care aparţin colegiului Bălceşti. Pe 10-11 noiembrie, a fost prezent la Zătreni şi Tetoiu, unde a omagiat, împreună cu primarii Constantin Ion Liţoiu şi Lucian Antonie, familiile care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Iar pe 12 noiembrie, a fost prezent la Târgul din comuna Lădeşti, împreună cu primarul Marcel Lixandru. coca_laurentiu2Cu aceste ocazii, senatorul Laurenţiu Coca, a discutat cu locuitorii acestor comunităţi despre problemele, nevoile şi dorinţele lor. De fapt, lucrul făcut de senatorul vâlcean, în permanenţă, în cei patru ani de mandat în Parlamentul României, unde a reprezentat, cu succes, toate interesele acestor localităţi vâlcene, dar şi a tuturor cetăţenilor acestei ţări. Despre bogata activitate a senatorului Laurenţiu Coca, preşedintele PSD Vâlcea, dr. ing. Ion Cîlea spunea: „Pot enumera mai mulţi parlamentari care în 3-4 legislaturi nu au avut o atât de bogată, documentată şi mai bine ţintită activitate cum a realizat senatorul Laurenţiu Coca în legislatura 2008-2012”.

coca_laurentiu3Este parlamentarul cu peste 67 de iniţiative legislative în trei ani şi jumătate de mandat, până în iunie 2012, cu 83 de luări de cuvânt în Plenul Senatului României, cu 50 de întrebări adresate membrilor Guvernului, cu 21 declaraţii politice, cu 19 interpelări la adresa membrilor guvernului şi 7 interpelări directe Primului Ministru, cu 11 moţiuni semnate, susţinute şi votate, prezent permanent şi activ în şedinţele Comisiei pentru muncă, familie şi protecţie socială, precum şi ale Comisiei revoluţionarilor din Decembrie 1989, în calitate de secretar al comisiei, participant cu observaţii, propuneri şi puncte de vedere la activitatea grupului parlamentar PSD din Senat şi în calitate de membru al grupurilor parlamentare de prietenie cu Parlamentele din Peru, Siria şi Azerbaidjan (vicepreşedinte).

Aşadar, senatorul vâlcean se află, după aceste realizări şi după multe altele, pe primele trei locuri între senatorii legislaturii curente, onorând cu demnitate şi pragmatism îndeplinirea mandatului de parlamentar acordat de electoratul din Vâlcea.

Un OM care merită să ne reprezinte în Parlamentul României.
CONTINUARE…