„Sunt convinsă că duminică sala va fi arhiplină”


Neagu_CristinaLa finalul partidei cu Universitatea Jolidon, într-un interviu oferit pentru postul de televiziune care a transmis acest joc, Cristina Neagu şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la numărul relativ scăzut de spectatori (aproximativ 600-700) care au venit să asiste la un meci de o asemenea importanţă. „Eu nu consider că au fost pu­ţini spectatori. Nu trebuie să uităm că am jucat într-o miercuri, când lumea mai este şi la serviciu. Cred că au fost destui spectatori. Sunt convinsă că duminică, la me­ciul cu Buxtehuder, sala va fi arhiplină”, a precizat Cristina, prefaţând pe scurt ul­ti­ma întâlnire pe care Oltchimul o va disputa în prima fază a grupelor Ligii Campionilor.

Duminică, 18 noiembrie, începând cu ora 19.00, CS Oltchim va întâlni pe Buxtehuder SV (vicecampioana Germaniei). Jocul va conta pentru ultima etapă a Grupei A, în clasamentul căreia campioana României şi-a asigurat deja calificarea de pe primul loc, indiferent de rezultatul din meciul cu Buxtehuder. Tragerile la sorţi pentru stabilirea componenţei celor două grupe principale vor avea loc marţi, 20 noiembrie, la Viena, atunci când Oltchimul se va afla în urna capilor de serie.

Jakob Vestergaard nu are adversare preferate pentru grupele principale

Tehnicianul Oltchimului priveşte relaxat tragerile la sorţi de marţi, afirmând că primul obiectiv european al clubului a fost atins. Aşa cum se cunoaşte, prin calificarea în faza următoare a Ligii de pe prima poziţie a Grupei A, campioana României va întâlni în mod cert doar o singură echipă care a încheiat pe primul loc în altă grupă şi două formaţii care au terminat pe locul secund. Jakob Vestergaard a mai declarat că nu are anumite formaţii preferate pentru grupele principale, dar că totuşi ar exista câteva echipe pe care ar vrea să le evite în această fază, fără a preciza numele acestora. Nici Katarina Bulatovic nu are prea multe emoţii înaintea tragerilor la sorţi de marţi, muntenegreanca afirmând că, indiferent de numele adversarelor pe care Oltchimul le va întâlni, ea nu se teme de nicio formaţie.