La sfârșitul lunii iulie, ALȚI CINCI ȘOFERI au devenit pietoni


Polițiștii rutieri vâlceni au acționat, la data de 29 iulie 2021, pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care depășesc regimul legal de viteză. Oamenii legii au desfășurat acțiuni specifice și pe linia prevenirii accidentelor rutiere în care sunt implicați bicicliști.
Astfel, polițiștii Serviciului Rutier au acționat pe Drumul Național 67, pentru prevenirea accidentelor rutiere ca urmare a vitezei legale, fiind aplicate 41 de sancțiuni contravenționale. 35 din acestea au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză, iar șase pentru alte abateri constatate. Au fost reținute cinci permise de conducere și un certificat de înmatriculare. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate s-a ridicat la aproximativ 25.000 de lei.
Polițiștii rutieri au acționat, la aceeași dată, în tot județul, pentru depistarea bicicliștilor care nu respectă normele rutiere. Au fost aplicate 169 de sancțiuni contravenționale, pentru abateri comise de bicicliști, dar și pentru diverse alte fapte.
Sursă foto: IPJ Vâlcea
Material realizat cu sprijinul Biroului de presă al IPJ Vâlcea