Iubitorii fotbalului sunt invitaţi la „Trofeul Olteniei”


După o pauză de doi ani, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea reînvie tradiţia campionatului de fotbal pe teren redus, intitulat „Trofeul Olteniei”. În acest sens, inspectorii din cadrul instituţiei conduse de Bogdan Marinescu îi invită pe toţi cei interesaţi să se înscrie la această interesantă competiţie fotbalistică, la care şi-au anunţat deja prezenţa câteva echipe reprezentând diverse instituţii şi firme. Astfel, dintre viitorii participanţi se cunosc nume precum Primăria Alunu, Primăria Creţeni, Primăria Mateeşti, Primăria Călimăneşti, Primăria Băbeni, Primăria Balş, Primăria Dăeşti, Primăria Vlădeşti, Poliţia Olăneşti, SC Boromir Râmnicu Vâlcea, CS Diana SRL, Direcţia Sanitar-Veterinară Vâlcea şi Hidroelectra Râmnicu Vâlcea.


Meciurile se vor disputa în perioada septembrie – decembrie


Prin intermediul unui comunicat de presă, DJST pune la dispoziţia celor interesaţi toate informaţiile necesare: „Jocurile se vor desfăşura pe teren redus sau în săli de sport, care au dimensiunile pentru jocuri de handbal. Fiecare echipă va fi organizatoare o singură dată în acelaşi campionat, cu această ocazie având drept de participare numai jucătorii a căror vârstă este mai mică de 32 ani sau sunt salariaţi în instituţia pe care o reprezintă şi care nu sunt legitimaţi şi nu au vârsta mai mică de 26 ani.

Prima etapă a acestei competiţii se va desfăşura în organizarea Primăriei Băbeni, la data de 13 septembrie 2013, într-o zi de vineri (aceasta este ziua în care se vor juca toate meciurile), Băbeniul fiind echipa care a câştigat ultimele două ediţii de campionat. Ora de începere a jocurilor este 15.00, iar cu această ocazie se va stabili şi ordinea partidelor ce vor urma să fie disputate, dar şi locaţiile unde se vor desfăşura, ţinându-se cont de condiţiile şi dotările pe care le are fiecare localitate (săli de sport, terenuri sintetice etc.).

La încheierea turneului, ce va avea loc în data de 7 decembrie 2013 (de asemenea, într-o zi de vineri), toate echipele vor fi premiate de către DJST Vâlcea, iar locurile I, II şi III vor primi premii speciale. Întreaga organizare a acestui campionat de fotbal pe teren redus se desfăşoară sub bagheta inspectorului DJST Vâlcea, prof. Ghiorghie Nadolu”.