Înfrângerea cu CSM a lăsat urme adânci! Damila a pierdut ultimul meci din tur (2)


Un vâlcean, „călăul” Damilei în repriza secundă

După revenirea de la „cabine”, elevii lui Erik Lincar nu au dat semne că ar resimţi impactul cauzat de eliminarea lui Albert Voinea, pauza dovedindu-se un sfetnic bun pentru alb-verzi. Însă, treptat, ei au plă­tit tribut faptului că au încercat să conserve victoria, şi mai apoi remiza, de la Piteşti, alegându-se în final doar cu.. onoarea de a fi ţinut „în şah” timp de 72 minute, în propriul ei fief, o fostă campioană a Ro­mâ­niei.

Unul dintre jucătorii exponenţiali ai grupării de pe malul râului Argeş, vâlcean la origini, a fost cel care a dat tonul revenirii gazdelor. Adrian Dulcea a marcat spectaculos, în minutul 68, golul care a adus din nou egalitatea pe tabela Stadionului „Nicolae Dobrin” din Piteşti. Peste numai patru minute, în urma unei faze la care a contribuit ace­laşi Adrian Dulcea, căpitanul Voicu îi oferă o centrare excelentă lui Leonard Manole, mijlocaşul argeşean perforând pentru a treia oară plasa porţii apărată de Dragoş Geantă, stabilind astfel şi scorul final al întâlnirii.

Damila încheie turul Seriei Vest din liga secundă cu două înfrân­geri (ambele la limită!), pierde contactul cu podiumul ierarhiei, dar se clasează pe poziţia imediat următoare, ceea ce reprezintă un loc onorabil pentru o formaţie nou-promovată. Acest aspect se datorează în mare măsură managementului profesionist pe care finanţatorii şi staff-ul tehnic al clubului din comuna Măciuca l-au avut încă de când echipa se afla în ligile inferioare, dar şi jucătorilor, ei dăruindu-se exemplar pe teren, în fiecare meci!