Implementarea Programului „Anghel Saligny” continuă în județul Vâlcea


Pe 30 octombrie 2023, au fost semnate 40 de noi contracte de finanțare a unor investiții pentru modernizarea unor drumuri de interes local, pentru înființarea sau extinderea rețelelor de apă și canalizare, precum și pentru alte obiective ale comunităților locale. Valoarea finanțărilor aprobate este de 100 de milioane de euro.
„Vă facem din nou cunoscut faptul că ministrul liberal al Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea, a accelerat deschiderea finanțărilor pentru proiectele aprobate în cadrul Programului Național de Investiții «Anghel Saligny». La fel ca în anterioarele deschideri de finanțări, printre cele aprobate acum se află un important proiect din Vâlcea, susținut de primarul liberal Marian Irimia din localitatea Făurești. Este vorba de 17,7 milioane de lei pentru modernizarea și extinderea rețelei de apă potabilă și canalizare. Prin obținerea acestei finanțări, primarul Marian Irimia va deschide șantierul, așa cum a promis, pentru un important proiect de dezvoltare locală. Astfel, cetățenii din Făurești se vor bucura de condiții echivalente cu cele orășenești”, au anunțat reprezentanții Filialei Vâlcea a Partidului Național Liberal.
„Conducerea Filialei PNL Vâlcea continuă să sprijine proiectele primarilor liberali. Ca președinte al PNL Vâlcea, vreau să-i asigur pe aleșii noștri că și în viitor vor găsi în conducerea Filialei, în mine personal, un sprijin de nădejde în eforturile noastre comune făcute pentru creșterea nivelului de trai al concetățenilor”, a declarat deputatul Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea.