EA ESTE TÂNĂRA DISPĂRUTĂ, căutată de polițiști în tot județul


Polițiștii vâlceni ne-au anunțat că efectuează verificări pentru identificarea unei femei în vârstă de 35 de ani, domiciliată în satul Făurești, plecată voluntar la data de 24 aprilie 2022, de la locuința tatălui ei.
„La data de 25 aprilie 2022, în jurul orelor 22.00, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliției Rurală Măciuca au fost sesizați cu privire la faptul că numita Iordache Marinela-Nicoleta a plecat voluntar la data de 24 aprilie, din locuința tatălui său, din satul Făurești, comuna Făurești, fără a mai reveni până în prezent. Femeia are o înălțime de 1,65 m, greutate 50 kg, păr de culoare șaten, lung și ochi căprui. Ea poartă ochelari și are un defect la ochiul stâng. În momentul plecării, ea era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni închiși la culoare și o bluză cu dungi multicolore dispuse orizontal. Persoanele care dețin informații sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție”, ne-au comunicat polițiștii vâlceni.
Sursă foto: IPJ Vâlcea
UP-DATE 29 aprilie, ora 21.30
În această seară de 29 aprilie 2022, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea ne-au anunțat că tânăra căutată a fost identificată.
„La data de 29 aprilie 2022, în continuarea verificărilor efectuate, în vederea identificării numitei Iordache Marinela Nicoleta, persoană plecată voluntar de la domiciliul său, în seara de 24 aprilie 2022, în baza datelor obținute, aceasta a fost identificată. Nu a fost victima niciunei infracțiuni, fiind predată lucrătorilor din cadrul Serviciului de Ambulanta Vâlcea, care au transportat o la spital în vederea evaluării stării de sănătate”, ne-au anunțat reprezentanții IPJ Vâlcea.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea