IMAGINEA DE COȘMAR pe care au văzut-o cei care au avut drum pe Valea Oltului în ultimele ore!


În urmă cu puțin timp, forțele de ordine și reprezentanții unei societăți care dispune de o macara de mari dimensiuni au reușit să ridice și să repună pe roți camionul care s-a răsturnat în această dimineață pe raza comunei Câineni. Pe lângă traficul blocat și timpii lungi de așteptare în coloanele interminabile de mașini, cei care au trecut prin zona incidentului (în orele în care s-a circulat alternativ) au avut neșansa de a vedea și o imagine de coșmar, că altfel nu îi putem spune: cadavrele a zeci de porci înșirate pe asfalt!
Reamintim că angajații echipei de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea au fost solicitați să intervină, în dimineața de luni, 26 iulie, la ora 03.07, pentru salvarea șoferului unui camion. Acesta rămăsese încarcerat după producerea unui accident rutier, pe Drumul Național 7 de pe Valea Oltului, pe raza comunei Câineni.
Camionul transporta 200 de porci, iar zeci de animale au murit în timpul răsturnării camionului! Traficul în zonă a fost blocat mult timp, circulația desfășurându-se alternativ ore în șir.
„Șoferul camionului, în vârstă de 51 de ani, a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat. Pentru salvarea șoferului, rămas blocat între fiarele contorsionate, s-au deplasat la fața locului două echipaje de pompieri și paramedici și un echipaj cu ambulantă din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vâlcea. După efectuarea manevrelor de descarcerare, victima a fost preluată de ambulanță și transportată la UPU Sibiu”, au anunțat reprezentanții ISU Vâlcea prin intermediul unui comunicat de presă.
Sursă foto: IPJ Vâlcea
Material realizat cu sprijinul ISU Vâlcea și IPJ Vâlcea