Atenție! SE OPREȘTE APA POTABILĂ într-o comună din județ


Ca urmare a executării de către Primăria Comunei Păușești Măglași a lucrărilor de conectare a conductei din PE Dn 110 mm (strada Primăverii), cu rețeaua de distribuție apă potabilă din PEHD Dn 160 mm, existentă pe strada Chiciora din această localitate, în data de 27 iulie 2021, se va întrerupe furnizarea apei potabile la unii dintre consumatorii de pe raza comunei. Măsura va fi valabilă în intervalul orar 11.00 – 16.00 și îi va afecta pe consumatorii de pe străzile: Chiciora, Vladului, Valea de Brădet, Aninilor, Merilor, Livezi, Salciei și Rapsodiei.
Echipele APAVIL SA, care acordă asistență tehnică în vederea efectuării acestor lucrări, vor face eforturi susținute pentru realizarea lor in cel mai scurt timp posibil. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei) angajații APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.
Recomandăm consumatorilor afectați ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități, produse ca urmare a întreruperii furnizării apei. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA, în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre. Va mulțumim pentru înțelegere!
Compartimentul comunicare și mass-media al societății Apavil S.A.