Grav accident de circulație pe Calea lui Traian; doi copii au ajuns la UPU, un adult a decedat


Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă (19.04., ora 18.50), pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere, de descarcerare și prim ajutor medical la un grav accident rutier produs în municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Calea lui Traian. S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD, precum și 2 ambulanțe SAJ.
Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate 3 autoturisme și 5 ocupanți (3 adulți si 2 minori), dintre care un adult încarcerat. Persoana a fost extrasă, inconștientă, și a fost predată echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare. Din păcate nu a răspuns manevrelor și s-a declarat decesul.
Echipajul Smurd s-a deplasat la UPU Vâlcea cu 2 copii minori (un copil care prezinta politraumatism si un copil fara marci traumatice), însoțiți de mama acestora (rănită ușor). Echipajul SAJ a preluat un bărbat, cu politraumatisme, în vederea transportării la UPU Vâlcea.