„GAZ MAI IEFTIN în casele românilor”


A anunțat deputatul Laurențiu Cazan după votul favorabil pe care l-a dat Legii Offshore
Mult discutatul proiect al Legii Offshore (care va permite exploatarea gazelor naturale din perimetrul românesc al Mării Negre) a fost votat, zilele trecute, și de către deputați (în majoritate) după ce, în prealabil, fusese adoptat cu votul majorității senatorilor.
Mai multe detalii despre acest subiect ne-au fost prezentate de către Laurențiu Nicolae Cazan, deputat liberal de Vâlcea, imediat după votul pe care l-a exprimat pentru adoptarea proiectului de lege.
„Promisiuni îndeplinite! În plenul Camerei Deputaților, am votat pentru Legea Offshore alături de colegii mei deputați. PNL a votat pentru gaz mai ieftin în casele Românilor. PNL a votat pentru accelerarea investițiilor în Marea Neagră. PNL a votat pentru asigurarea securității și independenței energetice a României. Este un moment deosebit de important pentru sectorul energetic, dar mai ales pentru dezvoltarea României. Partidul Naţional Liberal susține prin măsuri concrete dezvoltarea economică a României, atragerea investițiilor străine și consolidarea sectoarelor esențiale ale economiei. Doar așa vom construi o Românie dezvoltată, prosperă și puternică”, au fost cuvintele deputatului liberal de Vâlcea cu privire la acest subiect de mare interes pentru mulți români.