DEPUTATUL CAZAN, în teritoriu de Ziua Națională a România


Joi, pe 1 decembrie 2022, cu prilejul festivităților și momentelor omagiale organizate în localități din județul nostru, mai multe oficialități locale și județene au fost prezente în mijlocul vâlcenilor. Printre cei care au ales să marcheze în acest mod semnificația unui moment cu atât de multă importanță pentru români s-a aflat deputatul Laurențiu Cazan.
Parlamentarul liberal a fost prezent în mai multe localități din județul nostru, în orașele Râmnicu Vâlcea, Băile Govora și Berbești, acolo unde autoritățile locale (în colaborare cu alți parteneri) au organizat momente specifice pentru marcarea împlinirii a 104 ani de la înfăptuirea Marii Uniri.
„Cred că iubirea de țară nu poate fi exprimată în cuvinte, oricât de înălțătoare ar fi acestea. Pot spune însă că nu îmi imaginez o versiune a mea care să nu fie român. Am fost prezent la Râmnicu Vâlcea, Govora și Berbești, acolo unde au avut loc ceremonii care marchează 104 ani de România, așa cum o cunoaștem astăzi. La mulți ani, dragi români!”, a declarat deputatul Laurențiu Cazan.