FOTO: Polițiștii Anticorupție au ieșit iar în stradă


Pe 9 decembrie 2021, cu prilejul Zilei Internaționale Anticorupție, lucrătorii Serviciului Judeţean Anticorupţie Vâlcea au fost prezenți în mai multe zone din municipiul Râmnicu Vâlcea pentru a atrage cetăţenilor cu privire la importanța pe care și ei trebuie să o aibă în lupta cu acest flagel (corupția), care este prezent în probabil toate țările lumii. Cu acest prilej, angajații SJA Vâlcea au distribuit materiale promoţionale cu mesaje anticorupţie. Acestea au avut drept scop conştientizarea vâlcenilor cu privire la riscurile pe care le comportă săvârşirea unor fapte de corupţie.
În acelaşi timp, angajații Serviciului Județean Anticorupție Vâlcea au dorit responsabilizarea cetăţenilor şi funcţionarilor publici, în sensul de a lua atitudine şi de a sesiza Direcţia Generală Anticorupţie de fiecare dată când iau cunoştinţă despre implicarea unor lucrători M.A.I. în fapte de corupţie.

Cum se poate sesiza o faptă de corupție?

„Reamintim că, în vederea realizării unei comunicări eficiente între lucrătorii instituţiei noastre și toate persoanele care doresc să sesizeze aspecte legate de comiterea unor fapte de corupţie în care poate fi implicat personalul M.A.I., avem oricând la dispoziție linia Call center anticorupţia – 0800.806.806. Acest număr ce poate fi apelat gratuit din orice reţea de telefonie mobilă sau fixă. La nivel județean, puteți formula sesizări la numărul de telefon/fax al Serviciului Judeţean Anticorupţie VÂLCEA –0250.703.260 sau vă puteți adresa la sediul serviciului din municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Calea lui Traian, nr. 93 sau prin e-mail la adresa valcea.dga@mai.gov.ro”, au transmis salariații Serviciului Județean Anticorupție Vâlcea.
Material realizat cu sprijinul SJA Vâlcea