FOTO: MOTOCICLISTUL ACCIDENTAT în Câineni se zbate între viață și moarte


Joi, 7 iulie 2022, după ora 10.00, comuna Câineni a fost «scena» a încă unui grav accident rutier. Pagubele materiale rezultate nu sunt prea mari (dat fiind faptul că în accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism), însă o persoană – motociclistul a suferit multiple traumatisme, viața lui fiind pusă în pericol. Incidentul s-a produs pe fatidicul Drum Național 7 (Valea Oltului) aproape de limita dintre comunele Câineni și Boița.
Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea ne-au anunțat că în accident au fost implicate un autoturism și o motocicletă. În urma producerii acestuia au rezultat două victime neîncarcerate: una din autoturism cu leziuni ușoare și motociclistul care prezenta multiple traumatisme. La fața locului au acționat un echipaj SMURD și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vâlcea. Traficul rutier a fost blocat pentru zeci de minute, formându-se coloane pe ambele sensuri de mers.
„Ambele victime au fost evaluate de echipajul SMURD Vâlcea. O victimă a fost preluată de un echipaj SAJ din Cisnădie, iar cea de-a doua victimă a refuzat transportul la spital”, ne-au anunțat reprezentanții ISU Vâlcea cu privire la acest accident.
• Material realizat cu sprijinul ISU Vâlcea