FOTO: Campania „Mereu integru” a ajuns la Brezoi


Polițiștii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vâlcea ne-au transmis informații despre cele mai recente activități desfășurate în cadrul acțiunii de prevenire, intitulată „Mereu Integru”. Astfel, în cadrul acestei campanii, angajații instituției amintite au realizat activități preventive, în perioada 21-22 iulie 2022, cu ocazia desfășurării festivalului de muzică Open Air Blues Festival 2022 din orașul Brezoi.

Ce activități a presupus campania?

În acest context, lucrătorii Serviciului Județean Anticorupție Vâlcea au desfășurat activități preventive în orașul Brezoi, ocazie cu care au interacționat cu personalul Ministerului Afacerilor Interne care asigură măsurile de ordine și cu participanții la festival.
„Polițiștii Direcției Generale Anticorupție au distribuit materiale de informare specifice domeniului de activitate, cu mesajul «Integritate pentru Credibilitate» și au prezentat participanților la festival aspecte referitoare la consecințele implicării în fapte de corupție și modalitățile de sesizare a faptelor de corupție. S-a încurajat astfel semnalarea unor infracțiuni, prin apelarea liniei telefonice gratuite Call Center Anticorupție 0800.806.806, la care pot fi sesizate faptele de corupție în care sunt implicați angajați ai Ministerului Afacerilor Interne”, se arată într-un comunicat de presă transmis pe marginea acestui subiect.
• Material realizat cu sprijinul Serviciului Județean Anticorupție Vâlcea