FOTO: 48 DE RÂMNICENI care și-au aniversat Nunta de Aur au fost premiați la „Arenele Traian”


În preambulul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice (marcată în prima zi a lunii octombrie), 24 de cupluri de râmniceni au fost aniversate la împlinirea a 50 de ani de căsnicie. Evenimentul s-a desfășurat miercuri, 21 septembrie 2022, la Arenele „Traian” s-a desfășurat o nouă festivitate de tipul „Nunta de Aur”. În cadrul acesteia, 24 de cupluri de râmniceni au fost sărbătorite cu ocazia împlinirii unei jumătăţi de secol de căsnicie.
Primarul Mircia Gutău, gazdă a evenimentului, i-a felicitat pe cei aniversaţi, le-a urat mulţi ani împreună şi de acum înainte şi le-a mulţumit pentru exemplul de loialitate şi statornicie pe care îl oferă întregii comunităţi locale, după care a ciocnit o cupă de şampanie cu toţi cei prezenţi. Sărbătoriţii au primit cu această ocazie „Diploma de fidelitate”, precum şi un premiu constând în tichete sociale în valoare de 1.000 de lei de fiecare cuplu, valoare majorată recent la propunerea primarului Mircia Gutău.
În acelaşi context de celebrare a persoanelor vârstnice, pe 28 septembrie 2022, 11 râmniceni nonagenari vor intra în „Clubul Longevivilor”. Ei vor primi, din partea Primăriei Râmnicului, la domiciliile lor, diplome aniversare şi premii cu valori cuprinse între 600 şi 800 de lei, în funcţie de vârstă.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea