Fotbaliştii Damilei sunt aşteptaţi la Baza Sportivă „Oltchim”


• reunirea lotului va avea loc miercuri


După o pauză competiţională de aproximativ o lună, „verzii” de la Damila Măciuca sunt aşteptaţi, din nou, la antrenamente. Miercuri, 10 iulie, de la ora 17.30, Claudiu Niculescu va „suna” adunarea la Baza Sportivă „Oltchim” din Râmnicu Vâlcea. Chiar dacă, iniţial, reunirea era programată pentru astăzi, tehnicianul Damilei a decis să le mai acorde elevilor săi încă două zile de vacanţă, oferindu-le astfel prilejul celor care erau plecaţi în afara judeţului să poată ajunge la reunire.


Dorit insistent de Condescu, Voinea s-a întors la Pandurii


La reunire sunt aşteptaţi majoritatea componenţilor din sezonul trecut, cu câteva mici excepţii. Mijlocaşul francez Nasser Menassel şi portarul Paul Botaş se află la final de contract cu Damila şi încă nu au semnat noi angajamente, iar atacantului Sergiu Negruţ i-a expirat perioada de împrumut şi va reveni la CFR Cluj. Însă, cea mai grea pierdere pentru angrenajul pregătit de Claudiu Niculescu o va reprezenta cu siguranţă bistriţeanul Albert Voinea. Tânărul atacant de numai 22 de ani, cel mai bun marcator al Seriei Vest din Liga a II-a în sezonul trecut, se află sub contract cu Pandurii Târgu Jiu, iar evoluţiile foarte bune pe care le-a avut în anul petrecut ca jucător împrumutat la Damila l-au determinat pe preşedintele gorjenilor, Marin Condescu, să solicite aducerea sa urgentă pe malul Jiului pentru a ajuta echipa „pandurilor” la prima sa experinţă în cupele europene.


Calendarul elevilor lui Niculescu în perioada următoare


După reunirea lotului de miercuri, fotbaliştii Damilei vor merge vineri la Craiova pentru a efectua vizita medicală la acelaşi centru medical în care au fost şi înaintea începerii sezonului trecut. Ulterior, în perioada 24 iulie – 9 august, vâlcenii au programat un cantonament de pregătire la Alba Iulia (în aceeaşi locaţie în care s-au pregătit şi în primăvară), urmând să susţină şi primele meciuri de verificare. Damila va debuta oficial în noul sezon al ligii secunde abia în data de 7 septembrie, atunci când este programată prima etapă.