EL ESTE CEL MAI CĂUTAT VÂLCEAN al momentului!


Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au anunțat că se derulează verificări pentru identificarea unui bărbat în vârstă de 38 de ani, care a plecat de la domiciliu (la data de 19 aprilie 2021) și nu a revenit până la acest moment.
„La data de 20 aprilie, polițiștii au fost anunțați de un bărbat din municipiul Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că, fiul lui, în vârstă de 38 de ani, a plecat de la domiciliu în dimineața zilei de 19 aprilie și nu s-a mai întors. Bărbatul are o înălțime de 160 cm, greutate 75 kg, început de calviție, ochi albaștri și are deficiențe de vorbire și auz. În momentul plecării de la domiciliu acesta purta o geacă neagră, blugi albaștri și adidași negri cu roșu. Cei care au informații sunt rugați sa apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție!”, au anunțat polițiștii vâlceni.

UP-DATE

Unde a fost găsit «dispărutul»?

Miercuri, 21 aprilie, polițiștii vâlceni au venit cu precizări din care reiese că persoana data dispărută a fost găsită.
„Bărbatul în cauză a fost identificat de Polițiștii Secției 11 Rurală Zătreni, în comuna Tomșani, la locuința unei rude. Pe timpul plecării, bărbatul nu a fost victima niciunei infracțiuni”, au informat, pe 21 aprilie, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea prin intermediul unui comunicat de presă.
Sursă foto: IPJ Vâlcea
Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea